Termeni si conditii - Incoterms

Cand aveti nevoie de ajutor pentru tranzactiile internationale.

 

 
   
   
 
 
Lemnul spaniol revine in actualitate
 

Pentru prima data in cinci ani, trecand printr-o perioada de criza, industria lemnului galiciana recupereaza teren, dar nu pe plan intern, ci pe plan international, datorita exportului. Cele aproximativ 2.000 de firme din Galicia care lucreaza in acest domeniu au vandut in 2013 in strainatate marfa in valoare de 570,9 milioane de euro, ceea ce transforma comunitatea galiciana in lider al exporturilor in Spania. 

Astfel, Galicia o detroneaza chiar si pe Cataluña, care ocupa primul loc in 2012. Dintre primele sapte tari de export de lemn, sase dintre ele apartin Uniunii Europene, iar principalele tari sunt Franta si Portugalia.

Pentru mai multe informatii despre preturile si modalitatile de livrare a lemnului din tari ale Uniunii Europene, puteti vizita portalul de afaceri international pentru industria lemnului,www.afacerilemn.ro.

In Galicia, industria de prelucrare a lemnului factureaza peste 1.600 milioane de euro si genereaza aproximativ 70.000 locuri de munca: 20.000 direct si 50.000 indirect. Potrivit unor date ale Institutului de Statistica, sectorul forestier constituie una dintre activitatile strategice ale economiei galiciene.afaceriTextile.ro Producatori Mobila Romania Romcibex.com CityCenter.ro PrPromotion afaceriLemn.r - Bursa pentru industria lemnului
 
In parteneriat cu:
       
  Italiano - Incoterms 2006 Termini Francais - Incoterms 2006 English incoterms-standards.com
  Italiano - Regole Incoterms Francais - Regles-incoterms.com Romana - Incoterms 2006 - Reguli
       
       
 
Toate drepturile rezervate 2014-2020